This text is replaced by the Flash movie.

OPCD De Bierproeverij

 

 OPCD De BierproeverijOPCD De Bierproeverij

 

 

Bierdegustatie

In de bierproeverij willen we onze biercultuur promoten en mensen het “andere” bier leren kennen en laten proeven op een ludieke manier. De bierproeverij biedt je een 150-tal verschillende artisanale bieren aan die zich aanpassen naargelang van de seizoenen. Tijdens de zomer zul je er dus meer van frisse, fruitige bieren en witbieren kunnen proeven, terwijl de winter vooral zwaardere, donkere bieren brengt. Al de bieren van de bierproeverij vind je ook in café OPCD.

Tijdens de bierdegustatie zullen jullie ontdekken wat ons bierland al te bieden heeft op een aangename en ontspannen manier. Er worden een zestal bieren uit ons assortiment geproefd. Kies als groep zelf je bieren of laat je leiden door de zaakvoerder. Alex weet immers steeds de juiste smaakevolutie te bewerkstelligen. Hij zorgt er tevens voor dat alles in een luchtige sfeer verloopt en heeft steeds talrijke leuke weetjes en anekdotes te vertellen over de bieren en de brouwerijen.

Elke degustatie is tot in de puntjes verzorgd, want er wordt gezorgd voor bijpassende hapjes die de smaken van de uiteenlopende bieren nog beter tot hun recht doen komen. Spoel je mond even, zorg dat ook alle andere zintuigen scherp staan en proef hoe rijk de bierwereld is!

 

Reserveren

Een degustatie is mogelijk voor groepen van 2 tot 25 personen. Je dient vooraf te reserveren via de contactgegevens of onze contactpagina.

Bierdegustaties kunnen gereserveerd worden elke dag of avond, uitgezonderd op vrijdagavonden.

 

Prijs

  • De prijs voor het degusturen van een 6 tal bieren, hapjes inbegrepen, waters inbegrepen bedraagt 24.50 euro per persoon. (vanaf 4 personen)
  • Met een extra opleg is het eveneens mogelijk om een broodjesmand te voorzien. (enkel voor groepen vanaf 10 personen)
  • De degustatie kan eveneens gecombineerd worden met een spelletje bolletra.
  • Formule van 4 biertjes met bijhorende hapjes, waters aan € 18.50 per persoon. (vanaf 2 personen)

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via de contactgegevens die je kan vinden op deze website.

  • KADOTIP! kadobon van de bierproeverij voor een degustatie...vraag aan Alex!!!