This text is replaced by the Flash movie.

OPCD Het Cafe

 

OPCD Het Cafe

Een kennismaking

Cultcafé OPCD is geen doordeweeks café, maar een sfeervolle bruine kroeg waar een uiteenlopend publiek zich kan vinden aan onze gezellige lange houten toog. Je kan er genieten van wereldmuziek tot blues, van kleinkunst tot hedendaagse muziek. Af en toe is er een live optreden, cafétheater of comedy. In de zomer kan je genieten van ons gezellig en zuidelijk gericht tuinterras. Wie zin heeft in een partijtje bolletra of volksspelenkan bovendien ook bij ons terecht, weliswaar na reservatie.

Als België het land van het bier is, dan is West-Vlaanderen een van de dichtstbevolkte regio's van het land. Het aantal kleine en minder kleine, bekende en minder bekende brouwerijen in deze provincie is ronduit indrukwekkend. In ons bruine biercafé OPCD in Ardooie kun je op ontdekkingstocht gaan langsheen al deze bieren. Zaakvoerder Alex Gallez heeft zo’n 200 bieren op de kaart staan. Daar zijn uiteraard heel veel bekende bieren bij, maar Alex is een rasechte West-Vlaming die de West-Vlaamse bieren zo veel mogelijk wil promoten. Verschillende kleine brouwerijen uit de streek die niet in de normale distributie te vinden zijn, liggen hier dan ook klaar om ontdekt en geproefd te worden.

Naast ons café bevindt zich de bierproeverij. Daar kan je, na reservatie en vanaf 6 personen, artisanale bieren degusteren op een ludieke manier, met een woordje uitleg en een hapje. Meer info vind je hier, of stap eens binnen en geniet met al je zintuigen! We heten jullie van harte welkom!

 

Acties

Hier houden we je op de hoogte van acties bij cultcafé OPCD. Kom dus geregeld eens kijken!